AssuradeurenAssurantiënAdministratieve diensten

Melching Academie

‘Melching Academie’, dat klinkt hoogdravend, en misschien is dat ook wel zo. Wat wij hier mee aan willen geven is dat het spreekwoord “Ist Dir im Leben nichts gelungen, versuch es mit Versicherungen” al een tijd achterhaald is.

Adviseren gebeurt tegenwoordig op een hoog niveau. En dat moet ook. Wij nemen onze pet af voor de adviseurs die nog allround bezig zijn. Of wij het nu leuk vinden of niet, aan specialisatie en verdieping valt niet meer te ontkomen. Ben jij adviseur voor zakelijke of particuliere klanten. Doe jij hypotheek of pensioenadvies? Inkomen? Welke keuze maak jij? Wat die keuze ook is, de Melching Academie ondersteunt.

Wat doet de Melching Academie?

De Melching Academie kun je zien als een soort club waarbij wij en onze partners nieuwe oplossingen presenteren, uitleggen en er samen mee aan de slag gaan. Ván en mét elkaar leren. Niet alleen productinhoudelijk, maar ook hoe te adviseren. Hoe kom ik aan klanten en vooral: hoe houd ik ze? Hoe presenteer ik mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn portefeuille beter bewerken?

Allemaal vragen waar een adviseur vaak alleen voor staat. Als lid van de Melching Academie ben je niet alleen. Je zit samen met ons en betrokken collega-ondernemers om tafel of ontmoet elkaar online en in de besloten groep op LinkedIn. Met een open houding proberen wij er allen beter van te worden. Letterlijk en figuurlijk!