AssuradeurenAssurantiënAdministratieve diensten
Diensten

Diensten

Zeg nou zelf: je werkt toch niet als verzekeringsadviseur of tussenpersoon omdat je een passie hebt voor administreren?

Jij wilt graag je klanten helpen met goed en duidelijk advies over hoe zij hun risico’s kunnen afdekken. Daar ben je goed in en wij snappen dat als geen ander. En die administratie kun je met een gerust hart aan ons overlaten, want dát is nou net waar wij goed in zijn.

Melching ondersteunt

Melching biedt een totaaloplossing op het gebied van verzekeren. Wij nemen de verzekeringsadministratie uit handen, bieden hulp bij vragen en problemen en zoeken zaken voor je uit. Zo kun jij je focussen op goed verzekeringsadvies en samen zorgen we ervoor dat jouw klanten tevreden zijn én blijven.

Onze aanpak

Ons online administratiesysteem is de basis van onze dienstverlening. Wij werken met gebruikersvriendelijke software die altijd up-to-date is bij de ontwikkelingen in de markt. Hierin zijn wij natuurlijk niet uniek.

Wat ons bijzonder maakt, is de manier waarop wij werken. Wij werken niet vóór onze klanten maar mét onze klanten.

Onze vakkundige medewerkers zijn betrokken en helpen waar ze kunnen. Wij werken met vaste teams waardoor jij snel kunt schakelen. We kennen onze klanten en dit persoonlijke contact zorgt voor een prettige samenwerking.

En wat wij zelf niet kunnen, regelen wij via onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij je op alle vakgebieden het beste helpen. Of het nu gaat om schadeverzekeringen voor particulier of zakelijk, inkomensverzekeringen, hypothecair of consumptief krediet, pensioenen of marketing-ondersteuning; wij hebben de beste partners aangehaakt.

Zo houd je één aanspreekpunt voor al je vragen en dat is wel zo makkelijk.

Pluspunten van Melching

  • Betere dienstverlening door samen te werken
  • Eén aanspreekpunt voor vragen en problemen
  • Gebruikersvriendelijke online administratie
  • Wij regelen alles, ook distributie en logistiek