Optimalisatie van Melching Extranet

Binnen ons extranet werken we continue aan verbeteringen. Naast een aantal algemene optimaliserende acties, zijn voor de offerte- en aanvraagmodules de volgende aanpassingen doorgevoerd.

  • Bij personenauto voor zakelijk gebruik hebben we de vraag naar de geboortedatum van de regelmatige bestuurder toegevoegd.
  • Allianz personenauto zakelijk kan niet meer aangevraagd worden
  • Het verzoek om commerciële treden toe te passen is niet meer mogelijk bij a.s.r. en De Goudse.
  • De outputformulieren zijn qua indeling vernieuwd ter voorbereiding op de volgende stap. Want in de komende release wordt de wens gerealiseerd dat het logo van jouw kantoor wordt toegevoegd op de offerte- en aanvraagformulieren.

De eerstvolgende release voor aanpassingen binnen ons extranet verwachten we in september/oktober 2019 uit te voeren. Dan worden een aantal belangrijke wensen gerealiseerd. We houden jullie op de hoogte.

Los van deze release wordt er op dit moment een nieuw product toegevoegd aan de automodule. We hopen dat deze volgende week live staat, zodat je vanaf dan ook de keuze hebt voor het nieuwe personenautoproduct van Bovemij.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij zijn je graag van dienst.