Overname Melching Groep door VKG

VKG heeft per 1 juli 2019 alle aandelen van de Melching Groep overgenomen. Met deze overname verstevigt VKG haar positie binnen de top van de serviceproviders en breidt zij haar netwerk van ruim 3.000 aangesloten financiële adviseurs verder uit.

Tom van der Geer, algemeen directeur van VKG: “Wij zijn trots op deze overname. Deze verstevigt onze positie als full serviceprovider en draagt bij aan nieuwe klanten en een unieke dienstverlening in de markt. Melching werkt samen met professionele adviseurs wat perfect aansluit op ons klantenbestand. Door de overname van Melching breidt VKG haar diensten, gericht op het ontzorgen van financieel adviseurs, verder uit. Wij verheugen ons er op deze aanvullende diensten ook aan te bieden aan de financieel adviseurs die nu al zijn aangesloten bij VKG.”

Jan Willem Melching, directeur-eigenaar van de Melching Groep: “Melching Groep is gestart in 1998 en ontzorgt met 50 collega’s al onze adviseurs. Ik ben er van overtuigd dat de adviseurs van Melching zich ook thuis voelen bij VKG. Melching is opgebouwd vanuit de overtuiging dat onze klanten volledig door ons bedrijf ontzorgd moeten worden en dit zit ook in de genen van VKG. Ik ben blij te zien dat VKG mogelijkheden ziet om de dienstverlening verder uit te breiden. Voor mij valt deze overname mooi samen met mijn wens om aan het eind van dit jaar van mijn pensioen te gaan genieten.”

Over VKG

Voor het afsluiten van verzekeringen en hypotheken kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht bij specialisten op dit gebied, de financieel adviseur. Als full serviceprovider ondersteunt VKG zowel de financieel adviseur als verzekeraars. Via ons extranet heeft elk financieel advieskantoor toegang tot een geavanceerd assurantie totaalpakket voor zijn relaties. Sinds 1 januari 2015 maakt VKG deel uit van ASR Nederland N.V.