Vakantiecheck: hoe ben je eigenlijk verzekerd?

Heerlijk, na bijna anderhalf jaar onzekerheid, beperkingen en andere Corona-perikelen mogen we er weer op uit! Ga in elk geval niet onbezonnen op reis, want:

Stel je voor…

…je bent op die leuke Franse camping aangekomen, de tent staat mooi strak, alles ligt er netjes in. Tijd voor een drankje.

Je gaat zitten in je dure nieuwe kampeerstoel, strekt je benen en dan lig je ineens op de grond. Stoel kapot. Zere rug. Als je overeind probeert te komen voel je dat het mis is en je besluit medische hulp te zoeken.

Dan is het belangrijk om te weten hoe je precies verzekerd bent. Je wilt natuurlijk niet zelf voor een deel van de medische kosten opdraaien. En die nieuwe dure stoel, krijg je die ook vergoed? En is de fabrikant van de stoel ook aansprakelijk? Zorg in elk geval dat je op de hoogte bent van waar je precies voor verzekerd bent.

Kom je er niet uit? Vraag dan je adviseur, die kijkt met plezier met je mee en kan voor jou de best passende verzekering regelen of je verzekering aanpassen. Zo kun jij met een goed gevoel op vakantie.

Nuttige links: