AssuradeurenAssurantiënAdministratieve diensten
Werken bij Melching

Werken bij Melching

Melching is een volmachtbedrijf en een service­provider in de verzekeringsbranche met ruim vijftig medewerkers. Als gevolmachtigde zijn wij de schakel tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen en de met ons samenwerkende adviseurs. Adviseurs kunnen al hun backoffice werkzaamheden aan Melching uitbesteden, ook bijvoorbeeld telefonisch klantcontact. Als bedrijf voorzien we hiermee direct in een behoefte bij adviseurs en verzekeraars. Dat doen we vooral door nuchter te blijven, betrokken te zijn en met zijn allen de schouders er onder te zetten. Bij ons staan klanten ALTIJD op nummer één.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Vacature medewerker polisopmaak

Voor ons volmachtbedrijf zijn wij, ter ondersteuning van onze afdeling acceptatie, op zoek naar een medewerker polisopmaak schadeverzekeringen voor de afdeling Brand/Varia. In deze functie ondersteun jij de acceptanten in hun dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk hier de vacature (PDF)

 

Vacature acceptant Brand/Varia

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om namens verzekeraars rechtstreeks op te treden. Ons volmachtbedrijf bestaat uit de teams Brand/Varia, Automotive en schade. Voor het team Brand/Varia zijn wij op zoek naar een (senior) acceptant.

Bekijk hier de vacature (PDF)